HOE MAAK IK ZELF GIN: EEN COMPLETE GIDS MET ONZE GIN PAKKETTEN

HOE MAAK IK ZELF GIN: EEN COMPLETE GIDS MET ONZE GIN PAKKETTEN

Gin is meer dan een drankje, het is pure passie. Maar heb je ooit overwogen je eigen gin te maken? Met onze unieke Gin By You Set uit onze webshop wordt deze droom werkelijkheid.

DE BASIS VOOR GIN: WAT JE NODIG HEBT

Gin maken begint met een goede basis, namelijk een hoogwaardige 350 ml wodka. In onze Gin By You Set vind je alles wat je nodig hebt om te starten met je eigen originele gin.

WAT ZIT ER IN ONS GIN PAKKET?

Onze zorgvuldig samengestelde gin set bevat onder andere:

  • Jeneverbessen
  • Groene kardemom
  • Korianderzaad
  • Sinaasappelschil ... en nog veel meer!

PERSOONLIJK EN UNIEK: WEES CREATIEF

Je gin een persoonlijke touch geven? Voeg kruiden toe uit je eigen keuken, zoals basilicum, rozemarijn, venkel, chilipeper, citroenschil en gember. Ontdek eindeloze gin combinaties en geniet van je persoonlijke zelfgemaakte gin.

EEN GIN GESCHENKSET, HET IDEALE CADEAU

Op zoek naar een origineel en smaakvol verjaardagscadeau? De Gin By You Set is niet alleen een genot voor de maker, maar ook het perfecte gin als geschenk.

STAP-VOOR-STAP RECEPTEN UIT ONZE GIN BY YOU SET

  • The Spiced Old Fashioned
  • The Colourful Bliss
  • The Spirited Elk recept is zorgvuldig samengesteld voor een unieke gin, gebaseerd op een 350 ml wodka.

HOE LANG DUURT HET OM ZELF GIN TE MAKEN?

Het maken van je eigen gin is een geduldig proces, maar binnen enkele dagen kun je al genieten van jouw persoonlijke creatie.

GIN IDEEËN VOOR ELKE GELEGENHEID

Of het nu een verjaardag, jubileum of een gezellige avond met vrienden is, jouw zelfgemaakte gin is de ster van elke gelegenheid.

JOUW GIN AVONTUUR BEGINT HIER

Met de Gin By You Set en een beetje creativiteit word je een meester in het gin maken. Of je nu op zoek bent naar gin cocktail tonic ideeën of gewoon wilt genieten van een klassieke gin tonic, wij hebben wat je nodig hebt.

COMBINEER EN EXPERIMENTEER

Waarom niet experimenteren met andere dranken? Probeer een rum en gin combinatie voor innovatieve cocktailideeën. Bezoek onze webshop vandaag nog en begin aan je gin-maak avontuur!

Terug naar blog